Katso Downshiftaajien 2. kausi Elisa Viihde Aitiossa tai vuokraamosta

Laatudraaman ystäviä hemmotellaan Downshiftaajien toisella kaudella. Neljä Venla-ehdokkuutta kahmineen Elisa Viihteen alkuperäissarjan 2. kauden kaikki jaksot voit nyt katsoa Aitio-ohjelmakirjastossa tai jakso kerrallaan vuokraamosta.

Ja mikä parasta, voit katsoa sitä missä ja milloin vain. Hyppää siis sohvalle ja katso, mihin Tommi ja muut hahmot päätyvät!

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Elisa Viihde ja Aitio tablettiin ja puhelimeen 11,90 €/kk. Tutustu maksutta 1kk, ei määräaikaa. Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

TILAA AITIO JA KATSO

Tilatessasi Elisa Viihde Aition voit nyt tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Joko tunnet Elisa Viihteen

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella, miten vain haluat. Elisa Viihteessä tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun ovat kaikki fiksusti yhdessä.

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston näet myös Downshiftaajien kakkoskauden kaikki jaksot heti niiden ilmestyttyä.

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihde Aitioon