Downshiftaajat

Katso Downshiftaajien 2. kausi Elisa Viihde Aitiossa tai vuokraamosta

Laatudraaman ystäviä hemmotellaan nyt Downshiftaajien toisella kaudella. Neljä Venla-ehdokkuutta kahmineen Elisa Viihteen alkuperäissarjan uuden kauden kaikki jaksot voit nyt katsoa Aitio-ohjelmakirjastossa tai jakso kerrallaan vuokraamosta.

Ja mikä parasta, voit katsoa sitä missä ja milloin vain!

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Elisa Viihde ja Aitio tablettiin ja puhelimeen 11,90 €/kk. Tutustu maksutta 1kk, ei määräaikaa. Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

Downshiftaajat

Downshiftaajat

Downshiftaajien toisen kauden kaikki jaksot nyt katsottavissa

Suuren kysynnän vuoksi aikaistimme Downshiftaajien viimeisten jaksojen julkaisua, ja löydätkin kakkoskauden kaikki jaksot nyt sekä Aitiosta että vuokraamosta. Hyppää siis sohvalle ja katso, mihin Tommi ja muut hahmot päätyvät!

Joko tunnet Elisa Viihteen

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella, miten vain haluat. Elisa Viihteessä tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun ovat kaikki fiksusti yhdessä.

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston näet myös Downshiftaajien kakkoskauden kaikki jaksot heti niiden ilmestyttyä.

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN