Jättekiva

Suositun komedian kakkoskausi tulossa Aitio-ohjelmakirjastoon kesällä 2019

Jättekiva on kulttuurien kohtaamisesta kertova romanttinen komedia, jossa suomenruotsalainen Micke ja lappilainen Aino muuttavat Micken porvarivanhempien naapuriin. Kuinka käy punavihreän pariskunnan, kun arki koettelee rakkautta?

Jättekivan ensimmäisen kauden ja muut Elisa Viihteen suositut alkuperäissarjat löydät Aitio-ohjelmakirjastossa.

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa on eniten kotimaisia elokuvia sekä lastenohjelmia, tv-sarjoja ja ulkomaisia elokuvia. Elisa Viihde -sovelluksen avulla katsot ja tallennat ohjelmia puhelimella ja tabletilla.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Saat nyt Elisa Viihde -sovelluksen ja Aitio-ohjelmakirjaston yhteishintaan 11,90 €/kk. Ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi. Ja jos sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Mistä Jättekivassa on kyse?

Elisa Viihteen alkuperäissarja Jättekiva on 10-osainen lämminhenkinen, perhekulttuurien erilaisuuksilla leikittelevä romanttinen komedia. Sarjassa Aino ja Micke muuttavat vauraaseen kaupunginosaan Micken vanhempien omistamaan asuntoon. Muutto on seurausta Micken arkkitehtitoimiston konkurssista, suunnitelmana on raha-asioiden selvittyä muuttaa mahdolllisimman pian takaisin omilleen. Samassa rapussa asuvat myös Micken vanhemmat Lars ja Gunilla.

Uusi asuinympäristö vaikuttaa Ainoon ja Mickeen eri tavoin: lappilainen Aino provosoituu porvarillisessa ympäristössä, kun taas Mickeä helppo elämä alkaa houkuttaa. Tilanne kärjistyy, kun Aino pyytää kodittomaksi joutuneen pikkuveljensä Jussin asumaan saman katon alle.

Ohjaus: Niklas Lindgren

Päärooleissa: Anna Paavilainen ja Elmer Bäck

Muissa rooleissa mm.: Kari Ketonen, Mats Långbacka, Mikko Penttilä ja Ylva Ekblad.

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa on eniten kotimaisia elokuvia

sekä lastenohjelmia, tv-sarjoja ja ulkomaisia elokuvia. Aitiossa on nyt 10 Elisa Viihteen alkuperäissarjaa ja tuotamme jatkuvasti uusia.

Kolmistaan

Komedia kolmekymppisistä helsinkiläisistä, joiden elämän yksi yö mullistaa.

Konttori

Konttorissa sukelletaan konttorirottien arkeen. Luvassa siis taattua kravatin kiristystä ja kahvia väärään kurkkuun.

Downshiftaajat

Kun rahat loppuvat, vaihtuu mersu lähijunaan ja ullakkohuoneisto vuokrakaksioon. Statuksesta pidetään kiinni downshiftaamisen varjolla.

Pää Edellä

Railakas tilannekomedia kolmesta ystävyksestä, joilla on liikaa aikaa käsissään.

Alkuperäissarjat näet Aitiosta

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjasto sisältää alkuperäissarjojemme lisäksi eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti TV-sarjoja ja lastenohjelmia.

Elisa Viihde -sovelluksen avulla tallennat ja katsot ohjelmia missä ja milloin vain puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Lisäksi voit siirtää kuvan televisioon Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Voit vuokrata elokuvia, tilata ohjelmakirjastoja (esim HBO) ja seurata mm. YLEn suoria lähetyksiä sekä tilaamiasi maksukanavien suoria lähetyksiä kätevästi sovelluksen kautta – ja katsoa tallenteita vaikka kesken lähetyksen.

Saat nyt Elisa Viihde –sovelluksen ja Aitio-ohjelmakirjaston yhteishintaan 11,90 €/kk. Ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO