Kolmistaan - Elisa Viihteen uusi hulvaton alkuperäissarja

Kolmistaan on komedia kolmekymppisistä helsinkiläisistä Vilmasta, Markuksesta ja Sevestä, jotka rimpuilevat yhdessä uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan, kunnes yksi yö mullistaa heidän elämänsä. Koko ensimmäisen kauden löydät nyt Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastosta.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon. Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, saat Elisa Viihteen tablettiin ja puhelimeen, ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Kun homma lähtee hanskasta – katso Aitiossa 14.12. alkaen
Vilma (Pamela Tola), Seve (Eero Ritala) ja Markus (Lauri Tilkanen) asuvat kimppakämpässä juhlien Helsingin yössä kuin viimeistä päivää, vaikka pelko vakiintumisesta ja perheestä alkaa jo häämöttämään edessä. Eräänä iltana lähtee tilanne jatkoilla hanskasta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn. Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommallekummalle miehistä. Kolmikko joutuu karun todellisuuden eteen. Heidän ratkaisunsa asiaan? He päättävät jatkaa yhteiseloa ja kasvattaa lapsen yhdessä!

Näet vauhdikkaat ja hauskat käänteet Elisa Viihteen Aitiossa 14.12. alkaen:

  • 14.12. jaksot 1-3
  • 21.12. jaksot 4-5
  • 28.12. jaksot 6-8
  • 4.1. jaksot 9-10

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella – miten vain haluat. Elisa Viihteessä on kaikki fiksusti yhdessä paketissa: tv-ohjelmien tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta aina elokuvista urheiluun.

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston näet Kolmistaan-sarjan lisäksi lukuisia muita Elisa Viihteen alkuperäissarjoja Konttorista Downshiftaajiin. Aitiossa on erityisesti kotimaisen viihteen ystäville vaikka mitä! Tutustu Aitioon ›

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Katso Elisa Viihteen suosittuja alkuperäissarjoja Aitiossa