Kolmistaan on komedia kolmekymppisistä helsinkiläisistä, joiden elämän yksi yö mullistaa.

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa on eniten kotimaisia elokuvia sekä lastenohjelmia, tv-sarjoja ja ulkomaisia elokuvia. Elisa Viihde –sovelluksen avulla katsot ohjelmia puhelimella ja tabletilla.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Saat nyt Elisa Viihde –sovelluksen ja Aitio-ohjelmakirjaston yhteishintaan 11,90 €/kk. Ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi. Ja jos sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Mistä Kolmistaan-sarjassa on kyse?

Vilma, Seve ja Markus asuvat Helsingin keskustassa kimppakämpässä ja rimpuilevat yhdessä uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Vilma on omapäinen varakkaan perheen bileprinsessa. Hänen työtä vieroksuvan poikaystävänsä Seven elämäntehtävä taas on lähinnä jumaloida Vilmaa. Samaa tekee myös Vilman BFF Markus, joka on kaupungin mainosmaailmassa menestyvä komea homokundi.

Vilman 30-vuotisjuhlissa lähtee tilanne jatkoilla hanskasta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn. Pari viikkoa myöhemmin paljastuu, että Vilma on tullut raskaaksi toiselle miehistä. Kolmikko joutuu karun todellisuuden eteen – onko vastuu lapsesta juuri se asia, joka erottaa heidät omille poluilleen. Heidän ratkaisunsa on varsin epäsovinnainen – yhteiselon jatkaminen ja lapsen kasvatus yhdessä.

Rooleissa: Pamela Tola, Lauri Tilkanen ja Eero Ritala, Pirkko Hämäläinen, Jonna Järnefelt ja Jaana Saarinen

Ohjaus: Samuli Valkama

Sarja pohjautuu brittiläiseen Threesome-komediaan.

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa on eniten kotimaisia elokuvia

sekä lastenohjelmia, tv-sarjoja ja ulkomaisia elokuvia. Aitiossa on nyt 10 Elisa Viihteen alkuperäissarjaa ja tuotamme jatkuvasti uusia.

Jättekiva

Punavihreä pariskunta muuttaa porvarivanhempien naapuriin. Romanttinen komediasarja kulttuurien kohtaamisesta.

Konttori

Konttorissa sukelletaan konttorirottien arkeen. Luvassa siis taattua kravatin kiristystä ja kahvia väärään kurkkuun.

Downshiftaajat

Kun rahat loppuvat, vaihtuu mersu lähijunaan ja ullakkohuoneisto vuokrakaksioon. Statuksesta pidetään kiinni downshiftaamisen varjolla.

Pää Edellä

Railakas tilannekomedia kolmesta ystävyksestä, joilla on liikaa aikaa käsissään.

Alkuperäissarjat näet Aitiosta

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjasto sisältää alkuperäissarjojemme lisäksi eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti TV-sarjoja ja lastenohjelmia.

Elisa Viihde -sovelluksen avulla tallennat ja katsot ohjelmia missä ja milloin vain puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Lisäksi voit siirtää kuvan televisioon Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Voit vuokrata elokuvia, tilata ohjelmakirjastoja (esim HBO) ja seurata mm. YLEn suoria lähetyksiä sekä tilaamiasi maksukanavien suoria lähetyksiä kätevästi sovelluksen kautta – ja katsoa tallenteita vaikka kesken lähetyksen.

Saat nyt Elisa Viihde –sovelluksen ja Aitio-ohjelmakirjaston yhteishintaan 11,90 €/kk. Ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO