Kolmistaan on komedia kolmekymppisistä helsinkiläisistä, joiden elämän yksi yö mullistaa.

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa on eniten kotimaisia elokuvia sekä lastenohjelmia, tv-sarjoja ja ulkomaisia elokuvia. Elisa Viihde –sovelluksen avulla katsot ohjelmia puhelimella ja tabletilla.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Saat nyt Elisa Viihde –sovelluksen ja Aitio-ohjelmakirjaston yhteishintaan 11,90 €/kk. Ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi. Ja jos sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Mistä Kolmistaan-sarjassa on kyse?

Ja niin kolmesta tuli neljä. Kolmistaan-sarjan ykköskaudella seurasimme Vilman, Seven ja Markuksen riemullista yhteiseloa, heidän hulvatonta biletystään ja varsin haastavaa kasvukertomusta. Nyt sarjan toisella kaudella kolmikosta on tullut pienen Liljan vanhempia - ja lähes vastuuntuntoisia aikuisia.

Liljan syntymä on Vilmalle, Sevelle ja Markukselle yhtä uutta ja jännittävää hyppyä tuntemattomaan. Keskenkasvuinen kolmikkomme yrittää epätoivoisesti laittaa hedonistisen elämäntyylinsä taka-alalle ja oppia mitä on vanhemmuus ja toisista vastuunkantaminen. Saamme huomata että lapsen kasvattamisessa kolmistaan on useita hyviä puolia – kuten myös haasteitakin.

Vanhemmuudesta huolimatta kolmikon elämän kaaos on yhtä hallitsematonta kuin aina ennenkin. Tervetuloa takaisin Kolmistaan-kolmikon hauskaan seuraan – tai oikeastaan nelikon nyt kun myös pieni Lilja on mukana menossa!

Rooleissa mm.: Pamela Tola, Lauri Tilkanen, Eero Ritala, Pirkko Hämäläinen, Jonna Järnefelt ja Jaana Saarinen

Ohjaus: Samuli Valkama

Sarja pohjautuu brittiläiseen Threesome-komediaan.

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa on eniten kotimaisia elokuvia

sekä lastenohjelmia, tv-sarjoja ja ulkomaisia elokuvia. Aitiossa on nyt 10 Elisa Viihteen alkuperäissarjaa ja tuotamme jatkuvasti uusia.

Jättekiva

Punavihreä pariskunta muuttaa porvarivanhempien naapuriin. Romanttinen komediasarja kulttuurien kohtaamisesta.

Konttori

Konttorissa sukelletaan konttorirottien arkeen. Luvassa siis taattua kravatin kiristystä ja kahvia väärään kurkkuun.

Downshiftaajat

Kun rahat loppuvat, vaihtuu mersu lähijunaan ja ullakkohuoneisto vuokrakaksioon. Statuksesta pidetään kiinni downshiftaamisen varjolla.

Pää Edellä

Railakas tilannekomedia kolmesta ystävyksestä, joilla on liikaa aikaa käsissään.

Alkuperäissarjat näet Aitiosta

Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjasto sisältää alkuperäissarjojemme lisäksi eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti TV-sarjoja ja lastenohjelmia.

Elisa Viihde -sovelluksen avulla tallennat ja katsot ohjelmia missä ja milloin vain puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Lisäksi voit siirtää kuvan televisioon Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Voit vuokrata elokuvia, tilata ohjelmakirjastoja (esim HBO) ja seurata mm. YLEn suoria lähetyksiä sekä tilaamiasi maksukanavien suoria lähetyksiä kätevästi sovelluksen kautta – ja katsoa tallenteita vaikka kesken lähetyksen.

Saat nyt Elisa Viihde –sovelluksen ja Aitio-ohjelmakirjaston yhteishintaan 11,90 €/kk. Ensimmäinen kuukausi on maksuton kokeilukuukausi.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO