Huippusuosittu Konttori saa jatkoa 2019 – katso aiemmat kaudet Elisa Viihteen Aitiossa

Maailmanlaajuisesti huippusuositun komediasarja Konttorin (The Office) kotimainen versio saa jatkoa alkuvuodesta 2019. Tulevalla 3. kaudella päätähti Pentti ”Pena” Markkasena nähdään tututtuun tapaan Sami Hedberg. Myös muissa merkittävissä rooleissa jatkavat aiemmilta kausilta tutut kasvot, kuten Pyry Äikää, Linda Wiklund, Antti Heikkinen ja Ushma Karnani. Uusi kausi on aiempaa ajankohtaisempi: Markkanen joutuu tekemään mm. omia ratkaisujaan myös pakolaisten palautuksiin. Koomisia tilanteita on siis taas luvassa!

Konttorin kahdesta aiemmasta kaudesta ja monista muista Elisa Viihteen suosituista alkuperäissarjoista voit nauttia Aitio-ohjelmakirjastossa. Missä ja milloin vain – ja mikä parasta, vaikka kaikki kaudet kerralla putkeen!

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon. Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, saat Elisa Viihteen tablettiin ja puhelimeen, ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa.

TILAA AITIO JA KATSO

Tilatessasi Elisa Viihde Aition voit nyt tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Lue kiinnostavia Konttori-haastatteluja

Joko tunnet Elisa Viihteen

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella – miten vain haluat. Elisa Viihteessä tv-ohjelmien tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta aina elokuvista urheiluun ovat kaikki fiksusti yhdessä paketissa.

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston näet myös Konttorin kaikki jaksot heti niiden ilmestyttyä.

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihde Aitioon