Huippusuositun Konttorin 2. kausi katsottavissa nyt vain Elisa Viihteessä

Maailmanlaajuisesti huippusuosittu Konttori (The Office) on useissa maissa versioitu komediasarja, jonka kotimaisen version päätähtenä on uudella 2. kaudellakin hulvaton Sami Hedberg. Leskisen Paperia kohtaavat yt-neuvottelut ja monen työpaikka on vaakalaudalla. Kaiken tämän keskellä Pentti katsoo tehtäväkseen pitää yllä hyvää meininkiä konttorilla – koomisia tilanteita on taas luvassa!

Voit katsoa Konttoria Aitio-ohjelmakirjastosta tai jakso kerrallaan vuokraamosta. Missä ja milloin vain – ja mikä parasta, vaikka koko kausi kerralla putkeen!

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon. Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, saat Elisa Viihteen tablettiin ja puhelimeen, ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa.

TILAA AITIO JA KATSO

Tilatessasi Elisa Viihde Aition voit nyt tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Lue kiinnostavia Konttori-haastatteluja

Joko tunnet Elisa Viihteen

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella – miten vain haluat. Elisa Viihteessä tv-ohjelmien tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta aina elokuvista urheiluun ovat kaikki fiksusti yhdessä paketissa.

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston näet myös Konttorin kaikki jaksot heti niiden ilmestyttyä.

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihde Aitioon