Elisa Viihteen odotettu alkuperäissarja Konttori nyt täällä!

Maailmanlaajuisesti huippusuosittu Konttori (The Office) on useissa maissa versioitu komediasarja, jossa sukelletaan toimistotyön ja stereotyyppisten konttoriduunareiden arkeen. Päätähtenä Konttorin kotimaisessa versiossa nähdään hulvaton Sami Hedberg. Luvassa siis taattua kravatin kiristystä ja kahvia väärään kurkkuun.

Konttorin toinen tuotantokausi tulee katsottavaksi Elisa Viihteeseen 26.10.2017.

Voit katsoa sarjan kokonaisuudessaan Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastosta tai jakso kerrallaan vuokraamosta. Missä ja milloin vain – ja mikä parasta, vaikka koko kausi kerralla putkeen!

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Elisa Viihde tablettiin ja puhelimeen ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa. Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

TILAA AITIO JA KATSO

Tilatessasi Elisa Viihde Aition voit nyt tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Konttori

Lue kiinnostavia Konttori-haastatteluja

Joko tunnet Elisa Viihteen

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella – miten vain haluat. Elisa Viihteessä tv-ohjelmien tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta aina elokuvista urheiluun ovat kaikki fiksusti yhdessä paketissa.

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston näet myös Konttorin kaikki jaksot heti niiden ilmestyttyä.

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihde Aitioon