Veijarikomedia Loikkarit – nyt yksinoikeudella Elisa Viihteessä

Virolais-suomalainen seikkailukomedia nousi lyhyessä ajassa Virossa kaikkien aikojen viidenneksi katsotuimmaksi elokuvaksi. Hulvaton tarina vie aikamatkalle 1980-luvulle, jossa kolme virolaista kaverusta pakenee Neuvostoliitosta voidakseen elää lännen vapaassa maailmassa.

VUOKRAA LOIKKARIT

Voit vuokrata Elisa Viihteen vuokraamosta elokuvia myös ilman Elisan asiakkuutta. Rekisteröinti palveluun on maksutonta ja vuokrauksen maksaminen onnistuu laskulla tai luottokortilla.

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde toimii kätevästi netin kautta minkä tahansa operaattorin nettiyhteydellä – myös mobiiliverkon kautta.

Tiesitkö, että voit vuokrata elokuvia mobiililaitteella tai tietokoneella Elisa Viihteen vuokraamosta myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta? Riittää, kun rekisteröidyt maksutta Elisa Viihteen nettivuokraamoon. Maksat silloin vain vuokraamasi elokuvan hinnan joko maksukortilla tai laskulla. Rekisteröidy >

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihteen vuokraamoon