Elisa Viihde Aitio

Aitiossa on eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkileffoja sekä TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Voit katsoa puhelimella ja tabletilla, tietokoneella tai Elisa Viihteen digiboksilla.

Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjaston tilaaminen edellyttää Elisa Viihde -palvelun tilausta. Tilaa täältä.

Kolmistaan

Kolmistaan

2017 1 OSAA

Vilma, Seve ja Markus asuvat Helsingin keskustassa kimppakämpässä ja rimpuilevat yhdessä uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Vilma on varakkaan perheen bileprinsessa, joka on aina halunnut tehdä kaiken omalla tavallaan. Hänen työtä vieroksuvan poikaystävänsä Seven elämäntehtävä taas on lähinnä jumaloida Vilmaa. Samaa tekee myös Vilman BFF Markus, joka on kaupungin mainosmaailmassa menestyvä kom...

Vilma, Seve ja Markus asuvat Helsingin keskustassa kimppakämpässä ja rimpuilevat yhdessä uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Vilma on varakkaan perheen bileprinsessa, joka on aina halunnut tehdä kaiken omalla tavallaan. Hänen työtä vieroksuvan poikaystävänsä Seven elämäntehtävä taas on lähinnä jumaloida Vilmaa. Samaa tekee myös Vilman BFF Markus, joka on kaupungin mainosmaailmassa menestyvä komea homokundi. Kolmikko juhlii Helsingin yössä kuin viimeistä päivää, vaikka pelko vakiintumisesta ja perheestä alkaa jo häämöttämään edessä. Eräänä iltana heidän juhliessaan Vilman kolmikymppisiä lähtee tilanne jatkoilla hanskasta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn. Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommalle kummalle miehistä. Seve, Markus ja Vilma joutuvat karun todellisuuden eteen - uusi vastuu lapsesta voi olla juuri se asia, joka tulee erottamaan kolmikon omille poluilleen. Heidän ratkaisunsa asiaan? He päättävät jatkaa yhteiseloa ja kasvattaa lapsen yhdessä!

Lue lisää

Kolmistaan

  • 1. Kolmistaan - Traileri

   Alkuperäissarja Kolmistaan Elisa Viihteessä 14.12.2017. Kolmistaan kertoo kolmekymppisistä helsinkiläisistä kämppiksistä Vilmasta, Markuksesta ja Sevestä, jotka rimpuilevat yhdessä uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Kolmikko juhlii ja elää railakasta elämää, ja yhden kostean illan päätteeksi he päätyvätkin yhdessä sänkyyn melko kohtalokkain seurauksin. Vilma tulee raskaaksi ja kolmikko pää...

   Alkuperäissarja Kolmistaan Elisa Viihteessä 14.12.2017. Kolmistaan kertoo kolmekymppisistä helsinkiläisistä kämppiksistä Vilmasta, Markuksesta ja Sevestä, jotka rimpuilevat yhdessä uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Kolmikko juhlii ja elää railakasta elämää, ja yhden kostean illan päätteeksi he päätyvätkin yhdessä sänkyyn melko kohtalokkain seurauksin. Vilma tulee raskaaksi ja kolmikko päättää ryhdistäytyä ja jättää entisen elämän taakseen. Kaiken lisäksi selvitettäväksi jää kuka on lapsen isä.

   • 1 min