Tämän sarjan katsomiseksi sinulla pitää olla voimassaoleva Elisa Viihde Aitio -tilaus.

Elisa Viihde Aitio

Aitiossa on eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkileffoja sekä TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Voit katsoa puhelimella ja tabletilla, tietokoneella tai Elisa Viihteen digiboksilla.

Downshiftaajat

Downshiftaajat

Kausi

  • 1

   Downshiftaajat - Väliaikaisratkaisu

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 1. Väliaikaisratkaisu. Menestyneet kolmekymppiset Tommi ja Satu kertovat läheisilleen aloittavansa trendikkään downshiftaamisen. Heidän osaltaan tämä tulee tarkoittamaan upeasta keskusta-asunnosta ja materiasta luopumista. Vauvaa odottavat Satun veli Aaro ja tämän vaimo Pia ovat hämmästyneitä. Miksi ihmeessä kukaan luopuisi kovalla työllä saavutetusta luksuselämästä? Tommin kirjanpitäjällä on tähän hyvin selkeä vastaus, mutta edes Satu ei tiedä koko totuutta.

  • 2

   Downshiftaajat - Auto

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 2. Auto. Arki lyö vasten lähiöön asettuneiden Satun ja Tommin kasvoja. Autoon ei ole varaa, eivätkä rahat riitä edes ruokaan. Selvitellessään tilannettaan pariskunta ajautuu yhä syvemmälle suohon ja sekaantuu lähiön hämäräbisneksiin. Aaron ja Pian ongelmat taas kiertävät raskauden tunnetilojen ympärillä, eikä laksatiiveista aiheutunut nolo tilanne auta pariskunnan välejä.

  • 3

   Downshiftaajat - Slummituristit

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 3. Slummituristit. Satu törmää vanhaan ystäväänsä ja kutsuu paniikissa tämän miehineen brunssille. Kulissien ylläpito on vaikeaa, kun kylään saapunut pariskunta haluaa nähdä aina vain kurjempaa ja hurjempaa lähiömeininkiä, jota Satu yrittää parhaansa mukaan heidän eteensä loihtia. Kun brunssi lopulta päätyy poliisiasemalle, Satu tuntee melkein onnistuneensa. Tommi taas löytää itsensä naapurin pimeistä hommista, joissa hänen kauhukseen huijataan vanhuksilta rahaa.

  • 4

   Downshiftaajat - Kulttuurikysymys

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 4. Kulttuurikysymys. Tommi on saanut pimeitä töitä raksalta ja lähiön monimuotoinen naapurielämä iskee downshiftaajien arkeen pyykkituvassa. Tommi päätyy käyttämään välienselvittelyssä teräaseita ja mokkapaloja ja lopputuloksena on poliisivierailu. Myös Aaron ja Pian elämä on työkaluntäyteistä. Vauvaa varten suunniteltu remontti etenee kuten remontit yleensä; hitaasti, huonosti ja hintavasti.

  • 5

   Downshiftaajat - Remontti

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 5. Remontti. Aaro yrittää selvitä kesken jääneestä remontista yksin seksinnälkäisen Pian jatkuvista ahdisteluista huolimatta. Tommi tulee Aaron avuksi ja aika pian miehet tajuavat tarvitsevansa paikalle ammattilaisia. Pimeät duunarit yhdistettynä omiin avaimiin ja tyhjään taloon eivät kuitenkaan osoittaudu parhaaksi yhdistelmäksi. Satu taas ei anna minkään pysäyttää itseään aloitettuaan Life coach -kurssin.

  • 6

   Downshiftaajat - Pakolainen

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 6. Pakolainen. Vastoinkäymisistä huolimatta Satu on perustanut oman Life coach -firmansa. Koulutusta tai kokemusta hänellä ei ole, ja se näkyy asiakastyössä. Kotonakaan ei ole kovin helppoa, kun Aaro on paennut parisuhdetilannettaan Tommin ja Satun sohvalle. Vetkuttelun jälkeen Aaro päätyy lääkärille ja ongelmien syy selviää. Aaro on myötätuntoraskaana.

  • 7

   Downshiftaajat - Arvovalinta

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 7. Arvovalinta. Satu ajautuu asiakaskadon myötä energiahoitajaksi ja Tommi kokeilee varastetun tavaran myymistä. Hyvin ylläpidetty downshiftauskulissi ajaa myös Satun ja Aaron äidin kiristämään ruuviaan vielä viimeisen kierroksen.

  • 8

   Downshiftaajat - Viimeinen pari kaapista ulos

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 8. Viimeinen pari kaapista ulos. Satun ja Aaron äiti on päättänyt lahjoittaa koko omaisuutensa hyväntekeväisyyteen ja sisarukset koittavat keksiä verukkeita pitääkseen kiinni sekä downshiftauksen kulissista, että perinnöstään. Sisarusten rahanahne kilpailu kärjistyy poikki menneisiin väleihin ja lopulta äidin on pakko myöntää totuus perinnön tilasta.

  • 9

   Downshiftaajat - Paskaduuni

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 9. Paskaduuni. Aaron ja Pian lapsi on syntynyt ja Aaron äiti päättää muuttaa heidän luokseen huolehtiakseen nuoren perheen arjesta. Tilanne ei ole helppo, varsinkaan kun samaan aikaan turhamaisen äidin miesystävä ottaa liian läheistä kontaktia Satuun. Ainut joka on tilanteeseensa tyytyväinen, on kodinkonekaupan myyntitykkinä menestyvä Tommi.

  • 10

   Downshiftaajat - Uusi alku

   40 min

   Elisa Viihde alkuperäissarja. 10. Uusi alku. Satun usuttamana Tommi ottaa härkää sarvista ja palaa vanhoihin hommiinsa konsulttina. Tommin uusvanha työminä ei kuitenkaan enää istu downshiftaajien arkeen ja kriisi on valmis. Aaron ja Pian vauvaelämä osoittautuu luultuakin raskaammaksi ja kärjistyy heitteillejättöön. Lopputilannetta selvitelläänkin sosiaaliviranomaisten, raskaustestin sekä lottokupongin avulla.

  • 1

   Downshiftaajat - Vihreät kuulat

   40 min

   1. Vihreät kuulat. Neljä Venla-ehdokkuutta saanut Elisa Viihteen alkuperäissarja jatkuu uusin jaksoin. Tommi on saanut läjän rahaa ja elämä hymyilee jälleen koko nelikolle... vai hymyileekö? Mistä rahat tulivat ja mitä haluaa Olivia, joka yllättäen saapuu koputtelemaan Tommin ovelle? Kestääkö Aaron pää, kun Pia saa tukea työhönpaluutoiveilleen yllättävältä taholta? Ja onko Juhalla todellakin aina ratkaisu kaikkeen?

  • 2

   Downshiftaajat - Coconut Consultative

   40 min

   2. Coconut Consultative. Juha ja Tommi tekevät plus- ja miinuslistan ja huomaavat olevansa kiipelissä, josta vain uusi bisnes voi heidät pelastaa. Pia tekee reippaita ratkaisuja ja Aaro löytää yllättävää vertaistukea kun Marja-Liisa päättää ottaa elämälleen uuden suunnan, johon ei kuulu lapsenlapsen hoidossa auttaminen.

  • 3

   Downshiftaajat - Messukuokkavieraat

   40 min

   3. Messukuokkavieraat. Silmukka kiristyy Tommin kaulan ympärillä ja Oliviaa hämätäkseen bisneskumppanukset juonittelevat Tommin puhumaan Yrittäjämessujen päälavalle. Aaro nauttii uudesta isäryhmästään ja Pialle paljastuu työsopimuksensa karmea totuus.

  • 4

   Downshiftaajat - Konsulttikeikka

   40 min

   4. Konsulttikeikka. Yllättävä menestys tuo Tommille tilaisuuden päästä Olivian suosioon järjestämällä tälle tapaamisen Olivian palvoman Kalle Palanderin kanssa. Marja-Liisa löytää Annan, uuden lahjakkuuden jonka taiteesta Raimokin tykkää, ja ottaa tämän siipiensä suojaan. Pia ei kestä työnsä todellisuutta ja tarjoaa vapaaehtoista lisätukea irtisanottaville parisuhdetta uhkaavin seurauksin. Jaksossa vierailevana tähtenä myös tubettaja-Mansikka.

  • 5

   Downshiftaajat - Turpajuhlat

   40 min

   5. Turpajuhlat. Jaakko kutsuu Pian työmatkalle kanssaan ja laukaisee hämmentävän tapahtumasarjan. Marja-Liisa saa oppitunnin taiteilijamoraalista. Tommi viettää vastoin tahtoaan intiimin päivän uuden kaverinsa kanssa.

  • 6

   Downshiftaajat - Valehtelijat

   40 min

   6. Valehtelijat. Juha päättää vihdoinkin järjestää Tommin naisasiat kuntoon ja ryhtyy toimeen. Marja-Liisa löytää Annasta aivan uusia puolia. Aaro viettää aikaansa toisen parisuhteessa onnettoman kanssa.

  • 7

   Downshiftaajat - Elämäremontti

   40 min

   7. Elämäremontti. Tamara pistää Tommin elämää ojennukseen ja opettaa tälle rikastumisen perusoppeja. Anna pelastaa Marja-Liisan maineen ja Olivia saa ikäviä viranomaisvieraita. Seuraavat uudet jaksot luvassa tammikuussa 2017.

  • 8

   Downshiftaajat - Joutsenlauluvaihe

   40 min

   8. Joutsenlauluvaihe. Pia ja Aaro puhdistavat välejään, minkä johdosta Aaro kutsuu Jaakon saunailtaan. Raimo piristää suhdettaan Marja-Liisaan ja Tommi sanoo kyllä kun ei uskalla sanoa ei.

  • 9

   Downshiftaajat - Järkiavioliitto

   40 min

   9. Järkiavioliitto. Tommin elämässä on naisten ruuhkaviikko, kun herra poliisitutkijaherra Tukio tuo uutta painetta Olivian ja Tommin välille samalla kun Tamara haluaa Tommin katsovan tulevaisuuteen. Marja-Liisa hakee Annasta tukea ja Juha päättää kostaa kuultuaan yllättäviä uutisia.

  • 10

   Downshiftaajat - Kutsumattomia vieraita

   40 min

   10. Kutsumattomia vieraita. Olivia hyödyntää uutta asemaansa ja Tommi pakenee Tamaran kanssa maaseudun rauhaan vastoin tämän tahtoa. Pia ja Aaro saavat tarjouksen josta eivät voi kieltäytyä, ja Marja-Liisan vihdoin löytämä sisäinen mummo alkaa vaatia oikeuksiaan. Sarja päättyy.