Tämän sarjan katsomiseksi sinulla pitää olla voimassaoleva Elisa Viihde Aitio -tilaus.

Elisa Viihde Aitio

Aitiossa on eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkileffoja sekä TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Voit katsoa puhelimella ja tabletilla, tietokoneella tai Elisa Viihteen digiboksilla.

Konttori

Konttori

Kausi

  • 1

   Konttori - Luottamus

   22 min

   Työpaikalla leviää huhu mahdollisista yt-neuvotteluista ja konttoripäällikkö Pentin on teeskenneltävä, että hän ei tiedä niistä mitään.

  • 2

   Konttori - Sairaana töissä

   22 min

   Pentti keksii karsia kuluja tekemällä ensimmäisestä sairauspäivästä palkattoman. Tämän seurauksena kaikki alkavat tulla kipeänä töihin. Samalla Timo on tekemässä elämänsä kaupan.

  • 3

   Konttori - Suvaitsevaisuuspäivä

   22 min

   Pentin rasistisen vitsin takia konttoriin saapuu suvaitsevaisuuskouluttaja. Pentti osaa kuitenkin mielestään itse hoitaa asian paremmin.

  • 4

   Konttori - Jööti

   22 min

   Pentin pöydän alta löytyy haiseva yllätys. Mutta kuka sen on jättänyt? Siivouksen ajaksi Pentti tulee Jaakon työkaveriksi ja Timo häädetään nurkkaan Leylan viereen.

  • 5

   Konttori - Koulutuspäivä

   22 min

   Anna ja Ripa riitelevät, kun toimistoon saapuu motivaatiokonsultti. Pentti haluaa huomion mieluummin itselleen ja alkaa soittaa kitaraa kesken koulutuksen. Timo kokee, kuinka hänen elämänsä lipuu ohi.

  • 6

   Konttori - Pelillistäminen

   22 min

   Pentti keksii muuttaa koko työpaikan peliksi, jossa kaikesta saa plus- tai miinuspisteitä. Toisia kannattaa kehua ja kahvia keittää - mutta kannattaako enää tehdä töitä?

  • 7

   Konttori - Tytöt ja pojat

   22 min

   Myyntijohtaja Katariina pitää toimiston naisille oman päivän. Mustasukkainen Pentti vie toimiston miehet varastoon hengaamaan äijien kanssa. Tietääkö Ripa, että Timo on ihastunut Annaan?

  • 8

   Konttori - Tuomiopäivä

   22 min

   Pentti joutuu valitsemaan ottaako ylennyksen vai onko uskollinen alaisilleen. Jaakko ei haluaisi Pentin lähtevän. Samalla Timo ja Anna pohtivat haluavatko jatkaa elämäänsä konttorilla.