
Food Factory
Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Nämä pähkinävoiherkut ja niiden ainutlaatuinen toffeekuorrute keksittiin toisen maailmansodan aikana. Sara Lee saa i

Ohjelma on jo päättynyt.
Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
Food Factory
Katso, miten viikoittain tehdään 15 tonnia makoisaa vuohenjuustoa, miksi asiantuntijaryhmä valmistaa joka viikko 8 000 mansikkakakkua, miten magneetit liittyvät suurten vehnämäärien jauhamiseen ja miten päivässä säilötään 15 000 kg herk
-
Food Factory
Katso, miten täydellisesti sekoitetut vodkamikserit makeuttavat Venäjän kysytyintä vientituotetta, miten vuosittain tehdään 144 miljoonaa makeaa italialaista pizelle-keksiä, miksi tyhjiötä tarvitaan maistuvien kanansiipien valmistamisee
-
Food Factory
Katso, miten ilman hyönteismyrkkyjä vapaana laiduntavat lehmät tuottavat parhaimman makuista...
-
Food Factory
Katso, miten maukkaat täytetyt oliivit päätyvät puusta purkkiin, miten päivittäin tehdään 12 000...
-
Food Factory
Katso, miten perinteiset menetelmät ovat vieläkin mukana nykyaikaisten croissanttien teossa,...
-
Food Factory
Katso, miten 9,7 miljardia Danonen Activia -jogurttia tehdään vuosittain, miten tehdään...
-
Food Factory
Katso, miten tahmeat, valuvat kuorrutedonitsit kastuvat kuorruteputouksessa ja jäätelöpatukat...
-
Food Factory
Katso, miten väkevä salsa saa potkunsa pippurista, miten munkkien muinainen juusto saa modernin...
-
Food Factory
Katso, miten viileä ja virkistävä jogurttijäätelö saa hurjan määrän rouskuvia toffee- ja...
-
Food Factory
Katso, miten makeat, rapeat vohvelikartiot valmistetaan jäätelöä varten, miten täyteläinen...