
Food Factory
Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Ikoniset kirsikkakurkkupastillit eivät ole muuttuneet vuosisataan, ja niitä tuotetaan vieläkin lähes viisi miljoonaa

Ohjelma on jo päättynyt.
Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
Food Factory
Katso, mikä on möykkyjen hajottaja ja miten se auttaa tekemään herkullisia sosekeittoja, miten joka minuutti tehdään 240 aerosolikermavaahtoa, miksi voimakas tyhjiö auttaa tikkareiden teossa ja mitä yhteistä on paperitehtailla ja raputi
-
Food Factory
Katso, miten Wonderbread-leipää tehdään, miten pähkinäiset pekaanit muutetaan sokerisiksi praliineiksi, miten teet täydellisen tasapainoista marokkolaista harirakasviskeittoa ja miten ruostumattomasta teräksestä tehdyt lautaset varmista
-
Food Factory
Katso, miten virkistävät Freezies-mehujäät pysyvät tuoreina 820 päivää, miten saat pastalle täydellisen kosteaa parmesaania, miksi kypsistä banaaneista tulee parhaat ja tuoksuvimmat suklaahippupatukat ja miten 600 000 kalabrialaista lei
-
Food Factory
Katso, miksi kasvihuone on tärkeä makeimpien tomaattien kasvatuksessa, miten 40-metrinen tunneli auttaa valmistamaan ihania muffineja, mikä on Breathsavers-pastillien salainen resepti ja miten nykyiset koneet voivat valmistaa parhaita g
-
Food Factory
Katso, miten 32 000 ravinteikasta ja herkullista bagelia tehdään kahdeksassa tunnissa, miten yksi...
-
Food Factory
Katso, mitä vaaditaan vuosittain 600 000 makoisan taimenen kalastukseen, miksi öljysuihku tekee...
-
Food Factory
Katso, miksi kaura käy läpi perusteellisen prosessin ennen kuin siitä valmistetaan herkullisia...
-
Food Factory
Katso, miten huippukoneet tuottavat 50 000 täydellistä pakastepitsaa päivässä, miksi rypsiöljystä...
-
Food Factory
Katso, miten viikoittain tehdään 15 tonnia makoisaa vuohenjuustoa, miksi asiantuntijaryhmä...
-
Food Factory
Katso, miten täydellisesti sekoitetut vodkamikserit makeuttavat Venäjän kysytyintä...