Annan herkulliset leivonnaiset
Kausi 3. Jakso 17/20. Fudge. Rakeisen suussasulava fudge tyydyttää kovimmankin makeanhimon. Anna tekee helppoa suklaatryffelifudgea, pekaanipraliineja New Orleansin tyyliin ja näyttävän, nelikerroksisen suklaafudgekakun. (21')
Ohjelma on jo päättynyt.
Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
Annan herkulliset leivonnaiset
Kausi 3. Jakso 15/20. Kuorrutuksia. Anna pitää kuorrutuksista, ja se näkyy. Hän tekee pikeeripunoksia sokerikekseille, kuuman glaseerauksen kugelhopfille ja aprikoosi- ja suklaaglaseeraukset legendaariselle sacherkakulle. (21')
-
Annan herkulliset leivonnaiset
Kausi 3. Jakso 16/20. Vuokakakut. Vuokakakut ovat helppotekoisia ja monipuolisia. Anna todistaa sen leipomalla klassisen banaanileivän, ranskalaistyylisen hunaja-maustekakun ja elegantin kurpitsa-suklaakakun toffeekuorrutuksella. (21')
-
Annan herkulliset leivonnaiset
Kausi 3. Jakso 17/20. Fudge. Rakeisen suussasulava fudge tyydyttää kovimmankin makeanhimon. Anna tekee helppoa suklaatryffelifudgea, pekaanipraliineja New Orleansin tyyliin ja näyttävän, nelikerroksisen suklaafudgekakun. (21')
-
Annan herkulliset leivonnaiset
Kausi 3. Jakso 18/20. Kermapiirakat. Kermavaahdolla kuorrutettuja ja rapeapohjaisia kermapiirakoita on joka makuun. Anna leipoo klassisen suklaa-kermapiirakan, kanadalaisen vaahtera-kermapiirakan ja englantilaisen banoffee-piirakan. (21')
-
Annan herkulliset leivonnaiset
Kausi 3. Jakso 19/20. Suolaiset leivät. Anna on perso makeiden herkkujen lisäksi myös suolaisille. Hän leipoo perinteistä ja lohdullista maissileipää, nautinnollista jalapeno-cheddarleipää ja kiinalaisia höyrytettyjä sämpylöitä bambukorissa. (21')