Jumalallista ruokaa
3/4: Pietarin kalansaalis ja juomingit. Kokki Claus Meyer ja pappi Poul Joachim Stender saapuvat Israeliin. Siellä on kyse paitsi pyhistä ruokaelämyksistä myös yllättävistä perinteistä.
Ohjelma on jo päättynyt.
Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
Jumalallista ruokaa
4/4: Leipää ja ihmeitä. Israelissa kokki Claus Meyer ja pappi Poul Joachim Stender saavat siunauksen laulavilta evankelistoilta - ja nauttivat sen kera leipää.
-
Jumalallista ruokaa
Kausi 2, 1/4. Usko, snapsi ja yhteisöllisyys. Claus ja Poul ovat Orange Countyssa. Poulin entisessä kirkossa he valmistavat pääsiäisaterian, josta syntyi kova haloo, kun se tarjoiltiin ensimmäisen kerran Tanskassa 2001.
-
Jumalallista ruokaa
Kausi 2, 2/4. Paastoa, fitnessiä ja perunaa. Claus ja Poul eivät anna yltäkylläisyyden maan houkutella, vaan alkavat vuorokauden pituiselle paastolle päästäkseen lähemmäs Jumalaa. Onko kaikki paaston jälkeen maukkaampaa?
-
Jumalallista ruokaa
Kausi 2, 3/4. Luomakunta lautasella. Claus ja Poul heittävät ananasta Jeesus-fanaatikon tilalla, josta tulee mieleen Nooan arkki. Onko ihmisen tehtävä Raamatun mukaan hallita luomakuntaa vai pitää siitä huolta?
-
Jumalallista ruokaa
Kausi 2, 4/4. Soppajonon armeliaisuutta. Claus ja Poul ovat vapaaehtoisina soppakeittiössä Los Angelesissa, missä yltäkylläisyys ja nälkä elävät rinnakkain. Mutta voiko hyväntekeväisyys olla myös omahyväisyyttä?