K1⋅J17: Maryn helpot kokkailut
Kausi 1. Jakso 17/25. Halvalla hyvää. Hyvän ruoan ei aina tarvitse olla kallista! Mary vinkkaa, miten tehdä halpoja ja hyviä aterioita. Teemme porsaan sisäfilettä fenkolin kera, espanjalaista munakasta, inkiväärinuudeleita ja kermaista herkkupolentaa. Kan
Ohjelma on jo päättynyt.
Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
K1:J17 Maryn helpot kokkailut
Kausi 1. Jakso 11/25. Pakastimen aarteet. Mary näyttää, miten pakastimen perukoille jääneille raaka-aineille voi antaa uuden elämän kekseliäissä aterioissa. Hän valmistaa banaanileipää, kreikkalaista spanakopita-piirasta, vihreää keittoa ja ihastuttavia b
-
K1:J17 Maryn helpot kokkailut
Kausi 1. Jakso 10/25. Kakkujuttuja. Mary näyttää, miten helppoa kakun leipominen voi olla. Hän tekee helpon peltikakun, ihastuttavan lettukakun ja lisäksi herkullisia vaahtokarkkimuffineja. Leipominen ei ole koskaan ollut näin rentoa! Kanadalainen ruokare
-
K1:J17 Maryn helpot kokkailut
Kausi 1. Jakso 11/25. Pakastimen aarteet. Mary näyttää, miten pakastimen perukoille jääneille raaka-aineille voi antaa uuden elämän kekseliäissä aterioissa. Hän valmistaa banaanileipää, kreikkalaista spanakopita-piirasta, vihreää keittoa ja ihastuttavia b
-
K1:J17 Maryn helpot kokkailut
Kausi 1. Jakso 12/25. Aamiaisherkkuja uunissa. Mary valmistaa helppoja ja nopeita aamiaisruokia uunissa. Jos pidät kanelikakusta, voisista herkkuleivistä, suklaagranolasta tai ihanasta brunssista, ota Maryn neuvoista vaarin! Kanadalainen ruokareality.
-
K1:J17 Maryn helpot kokkailut
Kausi 1. Jakso 13/25. Helpotusta jouluun. Mary kertoo, miten juhlapyhien kokkauksista voi päästä helpolla. Hän valmistaa stressivapaan kalkkunarullan täytteineen, makeansuolaisia porkkanoita, rapeita perunoita, ihanaa karpalokastiketta ja maukkaan kanelip
-
K1:J17 Maryn helpot kokkailut
Kausi 1. Jakso 14/25. Terveellisempää lohturuokaa. Joskus jokainen haluaa lohduttavaa herkkuruokaa raskaan päivän jälkeen. Mary näyttää, miten voit loihtia ihania annoksia kotona terveellisemmin. Hän valmistaa uunifriteerattuja rapeita kanoja, parmesaanil