K8⋅J2: Veljesten keittiössä
2/6. James ja Adam Price matkustavat Tanskassa matkailuvaunullaan. Tänään ollaan ankkajahdissa Lolland-Falsterin alueella ja maistellaan alueen tunnetuinta perinneherkkua pullamaitoa.

Ohjelma on jo päättynyt.
Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
K8:J2 Veljesten keittiössä
3/6. Reissaava kokkikaksikko löytää Tanskan Fyn-saarelta legendaarisia paikallisherkkuja. Savujuuston lisäksi veljekset Adam ja James Price saavat maistaa lähitienoon ehdottomasti parasta kakkua.
-
K8:J2 Veljesten keittiössä
4/6. Karavaanarikaksikkko Adam ja James Price on saapunut Etelä-Jyllantiin. Täällä makuhermoja hellivät hanhi ja hapankaali, hunajakakut ja tietysti Riben alueen perinneherkku kierreviineri.
-
K8:J2 Veljesten keittiössä
5/6. Keski-Jyllanissa Pricen veljeksiä odottavat maailman parhaat perunat. He leipovat aitoa Samsøn omenapiirakkaa, ennen kun tie käy eteenpäin Mols Bjergeen. Siellä illalliseksi on luvassa lämmintä sianpäätä.
-
K8:J2 Veljesten keittiössä
6/6. Pricen veljekset kurvaavat matkailuvaunullaan pohjoiseen. Illalliseksi he valmistavat tuoreista raaka-aineista erittäin herkullisen kana-aterian, johon sienet kerätään Tanskan toiseksi suurimmasta metsästä.
-
K8:J2 Veljesten keittiössä
1/2. Tutut Pricen veljekset kiertävät maailmaa ja tutustuvat paikallisiin herkkuihin. Yhdysvalloissa Elk Hornin kylässä makkaroita syödään aamupalaksikin. James ja Adam valmistavat kyläläisille tanskalaisen jouluaterian.
-
K8:J2 Veljesten keittiössä
2/2. Mitä Elk Hornin asukkaat sanovat tanskalaisesta jouluateriasta? Jan Fajenin kotona joulua juhlitaan aina lokakuusta maaliskuuhun. Tutut Pricen veljekset kiertävät maailmaa ja tutustuvat paikallisiin herkkuihin.
-
K8:J2 Veljesten keittiössä
1/2. Veljekset ovat elementissään valmistaessaan Kööpenhaminan erikoisherkkuja ympäri kaupunkia. Luvassa on niin silliä kuin lammastakin. Tutut Pricen veljekset kiertävät maailmaa ja tutustuvat paikallisiin herkkuihin.