K2⋅J4: Tomi ja uskomaton Aasia
Japani - Pallokalaa haavissa. Tomi maistelee maailman toiseksi myrkyllisintä eläintä, pallokalaa, joka huuhdotaan alas apinoiden tarjoilemalla oluella. Suomalaiskokki Toni Toivasen työpaikalla hän tutustuu molekyyligastronomiaan ja kohtaa lihavuoren sumot

Tulevat jaksot tai lähetysajat
-
K2:J4 Tomi ja uskomaton Aasia
Thaimaa - Pattayan kliseistä nyrkkeilykehään. Tomi tutustuu Pattayan syntisiin katuihin ja ladyboy-kabareen takahuoneeseen. Bangkokissa hän kalastaa keittoaineksia slummilähiössä ja kohtaa thai-nyrkkeilykehässä maailmanmestari Manachain.
-
K2:J4 Tomi ja uskomaton Aasia
Thaimaa - Pattayan kliseistä nyrkkeilykehään. Tomi tutustuu Pattayan syntisiin katuihin ja ladyboy-kabareen takahuoneeseen. Bangkokissa hän kalastaa keittoaineksia slummilähiössä ja kohtaa thai-nyrkkeilykehässä maailmanmestari Manachain.
-
K2:J4 Tomi ja uskomaton Aasia
Hong Kong - Voodoo-taikoja ja raivon purkua. Tomi maistelee suomikokki Jaakko Sorsan kanssa härän peniskeittoa ja Michelin-kokki Eric Rädyn kanssa mätää munaa sekä kohtaa herrat tiukassa kokkaushaasteessa. Voodoo-mummo hoitaa Tomin energiat kuntoon ja rai
-
K2:J4 Tomi ja uskomaton Aasia
Hong Kong - Voodoo-taikoja ja raivon purkua. Tomi maistelee suomikokki Jaakko Sorsan kanssa härän peniskeittoa ja Michelin-kokki Eric Rädyn kanssa mätää munaa sekä kohtaa herrat tiukassa kokkaushaasteessa. Voodoo-mummo hoitaa Tomin energiat kuntoon ja rai
-
K2:J4 Tomi ja uskomaton Aasia
Indonesia: Bali - Hindujen uusi vuosi. Tomi juhlii vuodenvaihdetta balilaisittain, kokkaa kokonaisesta possusta jättivarrasta ja seikkailee ystävänsä Kimmon kanssa apinametsässä sekä maistelee sivettikissankakkakahvia.
-
K2:J4 Tomi ja uskomaton Aasia
Filippiinit: Siargao - Paratiisin palmujen alla. Paikallinen surffari näyttää Tomille parhaat aallot ja tarjoaa perinneherkkua eli ankan sikiötä. Kalasaalis kokataan perhokalastaja Antin kanssa avotulella. Jano sammutetaan tuoreella kookoksella, lepakoita
-
K2:J4 Tomi ja uskomaton Aasia
Filippiinit: Siargao - Paratiisin palmujen alla. Paikallinen surffari näyttää Tomille parhaat aallot ja tarjoaa perinneherkkua eli ankan sikiötä. Kalasaalis kokataan perhokalastaja Antin kanssa avotulella. Jano sammutetaan tuoreella kookoksella, lepakoita