Elisa Viihteen uusin alkuperäissarja nyt Aitiossa

Pää edellä on tilannekomedia kolmesta ystävyksestä, joilla on liikaa aikaa käsissään. Sarjan päähenkilöinä säätävät kaverukset Markus, Aarni ja Santtu (Ylermi Rajamaa, Lauri Tilkanen ja Kalle Lamberg). Tyypit eivät ole varsinaisesti laiskoja, heillä vain on normitöiden sijaan pienessä maailmassaan paljon parempaakin tekemistä. Ja tärkeintä heille on olla aina oikeassa.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Elisa Viihde tablettiin ja puhelimeen, ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa. Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella – miten vain haluat. Elisa Viihteessä on kaikki fiksusti yhdessä paketissa: tv-ohjelmien tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta aina elokuvista urheiluun.

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston näet myös kaikki Pää edellä -jaksot heti niiden ilmestyttyä. Aitiossa on erityisesti kotimaisen viihteen ystäville vaikka mitä! Mm. Elisa Viihteen aiemmat alkuperäissarjat Downshiftaajat ja Sami Hedbergin tähdittämä Konttori. Tutustu Aitioon ›

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihde Aitioon