Elisa Viihteen uusin alkuperäissarja nyt Aitiossa

Elisa Viihteen alkuperäissarja Pää edellä on rohkeaa tilannekomediaa, jollaista ei ole aiemmin nähty. Sarja kertoo kolmesta kaveruksesta, joilla on liikaa vapaa-aikaa. Markus (Ylermi Rajamaa) ja Santtu (Kalle Lamberg) rakastavat väittelyä – ja Aarni (Lauri Tilkanen) naisia.

Voit katsoa sarjan kokonaisuudessaan Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastosta. Aitiossa on eniten kotimaisia elokuvia sekä suosittuja tv-sarjoja ja lastenohjelmia.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon. Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, saat Elisa Viihteen tablettiin ja puhelimeen, ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa.

KATSO AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella – miten vain haluat. Elisa Viihteessä on kaikki fiksusti yhdessä paketissa: tv-ohjelmien tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta aina elokuvista urheiluun.

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston näet myös kaikki Pää edellä -jaksot heti niiden ilmestyttyä. Aitiossa on erityisesti kotimaisen viihteen ystäville vaikka mitä! Mm. Elisa Viihteen aiemmat alkuperäissarjat Downshiftaajat ja Sami Hedbergin tähdittämä Konttori. Tutustu Aitioon ›

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihde Aitioon