Sähläävätkö huippusuositut tubettajat Seksikäs-Suklaa ja Dosdela itsensä Supisuomalaisiksi?

Uudentyyppisessä minisarjassa huippusuositut artistit ja tubettajat Seksikäs-Suklaa ja Dosdela perehtyvät erilaisten tehtävien ja keskustelujen kautta siihen, millaisia suomalaiset ovat ja mitä suomalaisuus on. Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun pojat joutuvat nyrkkeilemään Makwan Amirkhanin kanssa, jääkiekkojoukkue HPK:n pelaajien taklattavaksi ja lavatanssien tuoksinaan. Seikkailun aikana kohdataan myös tubettajat Jaakko Parkkali, Arttu Lindeman, Karoliina Tuominen ja hiihtäjälegenda Juha Mieto.

Supisuomalaiset löydät nyt Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa! #Supisuomalaiset #ElisaViihde

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon. Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, saat Elisa Viihteen tablettiin ja puhelimeen, ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa.

KATSO NYT AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

KATSO NYT AITIOSSA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella – miten vain haluat. Elisa Viihteessä on kaikki fiksusti yhdessä paketissa: tv-ohjelmien tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta aina elokuvista urheiluun.

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston näet Supisuomalaiset-sarjan lisäksi lukuisia muita Elisa Viihteen alkuperäissarjoja Konttorista Kolmistaan-sarjaan. Aitiossa on erityisesti kotimaisen viihteen ystäville vaikka mitä! Tutustu Aitioon ›

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Katso Elisa Viihteen suosittuja alkuperäissarjoja Aitiossa