Teit meistä kauniin -elokuva nyt vain Elisa Viihteessä!

Vuokraamalla elokuvan Elisa Viihteestä pääset näkemään elokuvan aiemmin julkaisemattoman erikoisversion, joka sisältää 15 ennennäkemätöntä kohtausta. Pääset tutustumaan elokuvan hahmoihin ja heidän taustoihinsa syvemmin tavalla, jolla et missään muuten pääse.

Leffan 48h vuokra-aikana voit katsoa elokuvan vaikka heti uudestaan. Tai jos koko perhe ei ehdi kerralla kerääntyä sohvalle, voi osa porukasta katsoa leffan vaikka seuraavana päivänä.

Vuokraa elokuva

Heinola, vuosi 1991, pöllityt rummut ja unelma rock-bändistä.

Syksyn kovin elokuva sukeltaa 1990-luvun lama-ajan Suomeen sellaisella vauhdilla, ettei selittelyille jää tarvetta. Teini-ikäiset Toni, Sipe ja Antti perustavat punk-bändi Apulannan, jonka basistiksi värvätään amerikkalainen vaihto-oppilas Mandy. Mandyn vaihtarivuoden päättyessä pahamaineinen Tuukka nappaa Apulannan treeneissä ensimmäistä kertaa elämässään basson käteensä, ja loppu onkin historiaa.

Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo koskettavasti ja aidosti suosikkibändi Apulannan synnystä, ystävyydestä sekä nuorten rohkeudesta 90-luvun Suomessa. Mediassa paljon esillä ollut elokuva sai ilmestyttyään elokuvateattereissa loistavan vastaanoton yli 100 000 suomalaiselta ja useilta elokuvakriitikoilta.

Katso miten leffa tehtiin

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella – miten vain haluat. Elisa Viihteessä tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun ovat kaikki fiksusti yhdessä.

Tiesitkö, että voit vuokrata elokuvia mobiililaitteella tai tietokoneella Elisa Viihteen vuokraamosta myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta? Riittää, kun rekisteröidyt maksutta Elisa Viihteen nettivuokraamoon. Maksat silloin vain vuokraamasi elokuvan hinnan joko maksukortilla tai laskulla. Rekisteröidy osoitteessa elisaviihde.fi/rekisteroidy.

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Lue lisää nettivuokraamosta

Tutustu Elisa Viihteen vuokraamoon