TUBECON

Tubecon 2017 fiilistelyt nyt Elisa Viihde Aitiossa

Palaa Tubecon 2017 tunnelmiin Aitiossa

Pohjoismaiden suurin Youtube-tapahtuma Tubecon järjestettiin 12.8.-13.8. Hartwall Areenalla. Pääset fiilistelemään suosittujen tubettajien ja heidän faniensa kohtaamisia ja haastatteluita sekä päälavan tapahtumia nyt Elisa Viihde Aitiossa. Eli ei hätää, jos et päässytkään tällä kertaa paikalle!

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Elisa Viihde tablettiin ja puhelimeen ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu nyt ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa. Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

KATSO TUBECON 2017

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/k.

Tubecon 2017 ja paljon muuta Tubeconia Aitiossa

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston voit palata Tubeconin tunnelmiin myös jälkikäteen.

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde toimii kätevästi netin kautta minkä tahansa operaattorin nettiyhteydellä – myös mobiiliverkon kautta.

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihde Aitioon