Katso Tubecon livenä puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai suoraan tv:stä

Tubecon LIVE!

Livelähetys toimii Firefox, Safari, Chrome ja Edge -selaimissa.

HUOM! Katsoaksesi live-lähetystä kirjaudu sisään ohjelmaopas-sivulla oikeasta yläkulmasta Elisa Viihde tai Elisa-tunnuksillasi.

Lähetyksiä voivat katsoa vain palvelun tilanneet käyttäjät.
Virhe palvelussa, yritä hetken päästä uudelleen.
HUOM! Sinulla ei ole palvelun tilausta. Tilaa tästä.
Livelähetystä voit seurata myös maksutta Elisa Viihteessä
  1. Jos käytössäsi on Elisa Viihteen mobiilisovellus, löydät Tubecon Pop Up -kanavan Kanavilla nyt -osion alta. Lataa tarvittaessa maksuton sovellus puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta ja kirjaudu sisään Elisa Viihde -tunnuksillasi.
  1. Tietokoneella voit katsoa suoraa lähetystä osoitteessa elisaviihde.fi/tubecon, kun olet kirjautuneena sisään Elisa Viihde -tunnuksillasi.
  1. Jos sinulla on Elisa Viihteen digiboksi, voit katsoa suoraa lähetystä Tubecon Pop Up -kanavalta kanavapaikalla 499.
  1. Jos asut Elisan kaapeli-tv-taloudessa, näet suoran lähetyksen Tubecon Pop Up -kanavalta kanavapaikalla 60 (ei edellytä kanavakorttia).

Ei vielä tunnuksia?

Rekisteröidy maksutta

Pohjoismaiden suurin Youtube-tapahtuma Tubecon on täällä! Etkö pääse paikan päälle Helsingin Messukeskukseen? Nou hätä! Pääset mukaan myös puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai tv:n kautta. Seuraa livenä tubettajien ja fanien kohtaamisia, haastatteluita sekä päälavan ohjelmaa – mm. pe-illan konsertti ja la-illan Awards-gaala. Juontajina nähdään Pesojoonas ja Renaz Ebrahimi.

Suorat lähetykset näet Tubecon Pop Up -kanavalla Elisa Viihteen sovelluksessa, tällä sivulla sekä Elisa Viihteen digiboksilla ja Elisan kaapeli-tv-verkossa. Tutustu tarvittaessa tarkempiin ohjeisiin. Voit fiilistellä Tubeconin tunnelmia myös jälkikäteen Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Elisa Viihde tablettiin ja puhelimeen ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu nyt ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa. Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

FIILISTELE VIIME VUODEN TUBECONIA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/kk.

Paikat päälavan vierestä? Kyllä kiitos!
Aitiopaikka by Elisa Viihde on Tubecityn stadionin vieressä oleva alue, josta näkee Tubeconin ohjelmanumerot parhailta paikoilta. Arvoimme paikkoja Aitiopaikalle ja voittajat on arvottu, mutta ei hätää – voit päästä Aitiopaikalle myös paikan päällä suorittamalla Tubecon-sovelluksessa Smart&Clean TubeCity Challenge -tehtäviä.

Fiilistele aikaisempia Tubeconeja Aitio-ohjelmakirjastossa

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston voit palata Tubeconin tunnelmiin myös jälkikäteen.

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde toimii kätevästi netin kautta minkä tahansa operaattorin nettiyhteydellä – myös mobiiliverkon kautta.

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihde Aitioon

Sipoon herttua

Musta komedia bisnesmies Pasi Kovalaisen kujanjuoksusta, kun maan tapa ei enää kelpaakaan.

Jättekiva

Punavihreä pariskunta muuttaa porvarivanhempien naapuriin. Romanttinen komediasarja kulttuurien kohtaamisesta.

Kolmistaan

Komedia kolmekymppisistä helsinkiläisistä, joiden elämän yksi yö mullistaa.