Pohjoismaiden suurin Youtube-tapahtuma Tubecon järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 17.-18.8.2018. Etkö päässyt paikalle vai haluaisitko fiilistellä Tubeconin tunnelmia uudestaan? Nou hätä! Voit nyt palata Tubeconin tunnelmiin, ja katsoa suosittujen tubettajien ja heidän faniensa kohtaamisia, haastatteluita sekä tapahtuman päälavan ohjelmaa Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa. Juontajina toimivat Renaz Ebrahimi ja Pesojoonas.

TILAA ELISA VIIHDE -SOVELLUS JA AITIO

Elisa Viihde tablettiin ja puhelimeen ja Aitio-ohjelmakirjasto yhteishintaan 11,90 €/kk. Tutustu nyt ensimmäinen kuukausi maksutta; voit perua milloin tahansa. Mikäli sinulla on jo Elisa Viihde -tunnukset, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta ja tutustu Aitioon.

FIILISTELI TUBECON 2018 -TUNNELMIA

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Aitiota, tilatessasi nyt voit tutustua ensimmäisen kuukauden maksutta; voit perua tilauksen milloin tahansa. 1 kk jälkeen 9,90 €/kk.

Fiilistele aikaisempia Tubeconeja Aitio-ohjelmakirjastossa

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Rekisteröitymällä Elisa Viihde -asiakkaaksi ja tilaamalla Aitio-ohjelmakirjaston voit palata Tubeconin tunnelmiin myös jälkikäteen.

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde toimii kätevästi netin kautta minkä tahansa operaattorin nettiyhteydellä – myös mobiiliverkon kautta.

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihde Aitioon

Sipoon herttua

Musta komedia bisnesmies Pasi Kovalaisen kujanjuoksusta, kun maan tapa ei enää kelpaakaan.

Jättekiva

Punavihreä pariskunta muuttaa porvarivanhempien naapuriin. Romanttinen komediasarja kulttuurien kohtaamisesta.

Kolmistaan

Komedia kolmekymppisistä helsinkiläisistä, joiden elämän yksi yö mullistaa.