Tuntematon sotilas

KOE UNKNOWN SOLDIER – VR EXPERIENCE VALIKOIDUISSA ELISAN MYYMÄLÖISSÄ JA MYYNTIPISTEISSÄ

Virtuaalitodellisuuskokemus vie tapahtumien keskelle

Syksyn aikana sinulla on mahdollisuus päästä hyppäämään Tuntematon sotilas -elokuvan maailmaan kuvauspaikalla taltioidun virtuaalitodellisuussisällön ja VR-lasien avulla. Unknown soldier – VR experience -kokonaisuus on koettavissa valikoiduissa Elisan myymälöissä ja myyntipisteissä.

Elisa Viihteen vuokraamossa ensi-iltansa saaneen dokumenttielokuvan Kohti tuntematonta parissa pääset puolestaan kurkistamaan ainutlaatuisen suurhankkeen tekemisen taustoista niin sen näyttelijöiden kuin elokuvan tekijöidenkin näkökulmasta.

TUTUSTU VUOKRAAMOON JA REKISTERÖIDY

Voit vuokrata Elisa Viihteen vuokraamosta elokuvia myös ilman Elisan asiakkuutta. Rekisteröinti palveluun on maksutonta ja vuokrauksen maksaminen onnistuu laskulla tai luottokortilla.

Unknown Soldier - VR Experience ja Tuntematon sotilas

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde toimii kätevästi netin kautta minkä tahansa operaattorin nettiyhteydellä – myös mobiiliverkon kautta.

Tiesitkö, että voit vuokrata elokuvia mobiililaitteella tai tietokoneella Elisa Viihteen vuokraamosta myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta? Riittää, kun rekisteröidyt maksutta Elisa Viihteen nettivuokraamoon. Maksat silloin vain vuokraamasi elokuvan hinnan joko maksukortilla tai laskulla. Rekisteröidy nyt ›

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihteen vuokraamoon