Tuntematon sotilas

Yksinoikeudella Elisa Viihteen vuokraamossa

Yhdeksi kaikkien aikojen katsotuimmaksi kotimaikseksi elokuvaksi noussut Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon sotilas on nyt digitaalisesti vuokrattavissa vain Elisan Viihteessä. Voit katsoa tämän kymmenen Jussi-ehdokkuutta keränneen elokuvan kotisohvalla nauttien tai missä ikinä oletkin – tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja Elisa Viihteen digiboksilla.

REKISTERÖIDY JA VUOKRAA TUNTEMATON SOTILAS

Voit vuokrata Elisa Viihteen vuokraamosta elokuvia myös ilman Elisan asiakkuutta. Rekisteröinti palveluun on maksutonta ja vuokrauksen maksaminen onnistuu laskulla tai luottokortilla.

The Unknown Soldier ja Kohti tuntematonta

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde toimii kätevästi netin kautta minkä tahansa operaattorin nettiyhteydellä – myös mobiiliverkon kautta.

Tiesitkö, että voit vuokrata elokuvia mobiililaitteella tai tietokoneella Elisa Viihteen vuokraamosta myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta? Riittää, kun rekisteröidyt maksutta Elisa Viihteen nettivuokraamoon. Maksat silloin vain vuokraamasi elokuvan hinnan joko maksukortilla tai laskulla. Rekisteröidy nyt ›

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihteen vuokraamoon