Tuntematon sotilas

Suursuosikki sekä Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjaston että vuokraamon tarjonnassa

Yhdeksi kaikkien aikojen katsotuimmaksi kotimaiseksi elokuvaksi noussut Tuntematon sotilas on digitaalisesti vuokrattavissa Elisan Viihteessä. Löydät Tuntemattoman sotilaan myös Aitio-ohjelmakirjaston monipuolisesta tarjonnasta. Voit katsoa tämän kymmenen Jussi-ehdokkuutta keränneen elokuvan kotisohvalla nauttien tai missä ikinä oletkin – tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja Elisa Viihteen digiboksilla.

KATSO TUNTEMATON SOTILAS

Voit vuokrata Elisa Viihteen vuokraamosta elokuvia ja tilata Aitio-ohjelmakirjaston monipuolisen tarjonnan katsottavaksesi myös ilman Elisan asiakkuutta. Rekisteröinti palveluun on maksutonta. Vuokrauksen maksaminen onnistuu laskulla tai luottokortilla, ja Aitio-tilauksen maksaminen laskulla.

The Unknown Soldier ja lisää tuntematonta

Joko tunnet Elisa Viihteen?

Elisa Viihteessä tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde toimii kätevästi netin kautta minkä tahansa operaattorin nettiyhteydellä – myös mobiiliverkon kautta.

Tiesitkö, että voit vuokrata elokuvia mobiililaitteella tai tietokoneella Elisa Viihteen vuokraamosta myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta? Riittää, kun rekisteröidyt maksutta Elisa Viihteen nettivuokraamoon. Maksat silloin vain vuokraamasi elokuvan hinnan joko maksukortilla tai laskulla. Rekisteröidy nyt ›

TUTUSTU ELISA VIIHTEESEEN

Tutustu Elisa Viihteen vuokraamoon