Elisa Viihteessä homma toimii kätevästi netin kautta

Haluatko nähdä parhaat urheiluohjelmat eri lajeista? Elisa Viihteessä homma toimii kätevästi netin kautta – näet mm. maksukanavat, tallenteet, ohjelmakirjastot ja HD-kanavat. Elisa Viihde toimii kaikkien operaattorien nettiyhteyksillä, myös mobiiliverkon kautta.

Monipuolista urheilua – katso myös kännykällä tai tabletilla

Elisa Viihteestä voit tilata Suomen laajimmat urheilupaketit, tai vain tiettyihin lajeihin keskittyvät erikoiskanavat. Ja Elisa Viihteen omilta urheilukanavilta katsot urheilua, jota et muualta näe. Tämän lisäksi Elisa Viihteen kuukausimaksuun sisältyy kansainväliseen huippu-urheiluun keskittyvä Eurosport 1.

Tiesithän, että suurta osaa urheilusisällöistä voit myös katsoa kännykällä ja tabletilla Elisa Viihde –sovelluksella tai jälkilähetyksinä digiboksin Arkistosta?

TILAA ELISA VIIHDE

Elisa Viihde Sport

Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat suomalaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe. Kotimaasta näet mm. jääkiekon Mestistä, Korisliigaa sekä jalkapallon Ykköstä ja Naisten Liigaa. Eurooppalaisista palloilusarjoista mukana on huippufutista ja Huuhkaja-pelaajia Ruotsin Allsvenskanista sekä Susijengiläisten tähdittämää koripalloa Espanjasta. Lisäksi tarjolla on IndyCar Seriesien osakilpailuita Pohjois-Amerikasta.

Lähetykset ovat katsottavissa myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksella sekä jälkilähetyksinä Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta.

TILAA ELISA VIIHDE SPORT

Elisa Viihteen urheilukanavien kanavapaikkoja

Elisa Viihde Sport

841-848

Viasat

733-736, 742, 745-747 ja 821-828

Eurosport

Eurosport 1: 525 Eurosport 2: 590

C More Sport

700-703 ja 851-855

Ruutu+

801-808

Fight Sports

762

Eurosport

Monipuolista urheilua futiksen MLS-liigasta pyöräilyyn

Eurosport näyttää suoria lähetyksiä ja muita urheiluun paneutuvia ohjelmia – mm. hiihtolajien maailmacupeja sekä uutisia. Lajivalikoimaan kuuluvat mm. jalkapallo: arvokisojen karsintaotteluita, MLS-liiga ja naisten arvokisat, tenniksen 3 Grand Slamia, yleisurheilu, taitoluistelu, moottoriurheilua, biljardi ja pyöräilyn ympäriajot. MLS-liigan mielenkiintoa nostavat tietenkin Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) mutta myös Huuhkajistakin tutut pelaajat, kuten Alexander Ring (NY City FC).

Kohokohtina mm.:

  • 7.-29.7. Pyöräily: Ranskan ympäriajo, E1
  • 2.8. klo 01.45 Jalkapallo: MLS All Star -ottelu: MLS All stars - Juventus, E1
  • 2.-12.8. Super EM-kisat Glasgowsta (mm. soutu, pyöräily, voimistelu ja uintilajit), E1 ja E2

Eurosport 1 sisältyy Elisa Viihteen maksuttomiin kanaviin. Eurosport 2:n näet tilaamalle itsellesi jonkin monipuolisista Elisa Mix -kanavapaketeista. Eurosportin ohjelmia voit katsoa myös jälkikäteen Elisa Viihteen digiboksin arkistosta 7 päivän ajan.

TILAA ELISA MIX -KANAVAPAKETTI

Huippufutista

Valioliiga, Bundesliiga, Huuhkajat ja paljon muuta

Viasat Jalkapallo avaa ovet maailman futisstadioneille: Valioliiga, Bundesliiga, Huuhkajien kamppailut, Ranskan Ligue 1, Belgian liiga (First division A) ja Skotlannin Valioliiga. Saksassa pelaavat Huuhkajistakin tutut Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo (Bayer 04 Leverkusen) sekä Niklas Moisander (Werder Bremen).

Viasatin futissisällöt on katsottavissa myös Elisa Viihde -sovelluksella.

TILAA VIASAT JALKAPALLO

NHL ja KHL

Todellinen lämäripaketti

Viasat Jääkiekko -kanavapaketti ei jätä kiekon ystävää kylmäksi! Ohjelmistoon kuuluu kuningassarja NHL:n lisäksi myös KHL, jossa seurataan erityisesti suomalaisjoukkue Jokereita. Katso Elisa Viihde -sovelluksella missä vain, milloin vain.

TILAA VIASAT JÄÄKIEKKO

CHL JA SHL

Miesten jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL C Morella

C Moren kanavilta näet kattavimma MM-lätkätarjonnan lisäksi niin CHL- kuin SHL-kiekkoa. Elokuun 30. päivä alkavalla CHL-kaudella suomalaisjoukkueista mukana ovat hallitseva Suomen mestari Kärpät, HIFK, Jyp, Tappara ja TPS.

C Moren urheilukanavia voit katsoa myös puhelimella ja tabletilla Elisa Viihde -sovelluksen Kanavilla nyt -osiosta. Lätkä kulkee mukanasi missä ikinä oletkin!

Tilaa C More Sport

FORMULA 1

Elisa Viihteestä koko F1-kausi!

C More Total ja C More Sport -paketeista näet koko F1-kauden 2018. C More näyttää kaiken: jokainen kisaviikonloppu sisältää yli 10 tuntia suoria lähetyksiä F1-sirkuksen ytimestä. Itse kisan lisäksi näet harjoitukset, aika-ajot, monipuoliset ennakkotunnelmat ja jälkihöyryt.

Katso myös Elisa Viihde -sovelluksella – niin kännykällä kuin tabletilla milloin ja missä haluat!

TILAA C MORE SPORT

Elisa Viihde Urheilu

Suosituimmat urheilupaketit

Tutustu suosituimpiin kanavapaketteihin!