Elisa Viihteessä homma toimii kätevästi netin kautta

Antenniverkon tekniikkaa uudistetaan keväällä ja tämän myötä antenniverkon kautta toimivat maksukanavat vaativat toimiakseen DVB-T2-virittimellä varustetun television tai digiboksin. Jos olet urheilumaksukanavien fani, suosittelemme Elisa Viihdettä. Elisa Viihteessä homma toimii kätevästi netin kautta – näet mm. maksukanavat, tallenteet, ohjelmakirjastot ja HD-kanavat.

Vanhat peruskanavat toimivat vielä toistaiseksi antennin kautta. Elisa Viihde toimii kaikkien operaattorien nettiyhteyksillä, myös mobiiliverkon kautta.

Monipuolista urheilua – katso myös kännykällä tai tabletilla

Elisa Viihteestä voit tilata Suomen laajimmat urheilupaketit, tai vain tiettyihin lajeihin keskittyvät erikoiskanavat. Ja Elisa Viihteen omilta urheilukanavilta katsot urheilua, jota et muualta näe. Tämän lisäksi Elisa Viihteen kuukausimaksuun sisältyy kansainväliseen huippu-urheiluun keskittyvä Eurosport 1.

Tiesithän, että suurta osaa urheilusisällöistä voit myös katsoa kännykällä ja tabletilla Elisa Viihde –sovelluksella tai jälkilähetyksinä digiboksin Arkistosta?

TILAA ELISA VIIHDE

Elisa Viihde Sport

Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe, kuten jalkapallon MM-karsintaa ja Ykköstä sekä Korisliigaa ja Mestistä. Eurooppalaisten palloilusarjojen painotukset ovat suomalaisten otteissa: mukana on huippufutista Ruotsista, Tanskasta ja Hollannista sekä koripalloa Espanjasta ja Mestarien liigasta.

Kesän 2017 kohokohtana on heinä-elokuussa pelattava International Champions Cup, jossa kohtaavat eurooppalaiset suurseurat. Yhtenä turnauksen helmenä on Miamissa 29.7. pelattava El Clásico: Real Madrid - FC Barcelona.

TILAA ELISA VIIHDE SPORT

Elisa Viihteen urheilukanavien kanavapaikkoja

Elisa Viihde Sport

841-848 tai 361-368

Viasat

733-748 ja 821-828 tai 253-268 ja 341-348

Eurosport

Eurosport 1: 525 tai 45 Eurosport 2: 590 tai 280

C More Sport

700-703 ja 851-856 tai 223-225 ja 371-376

Ruutu+

801-808 tai 331-338

Fight Sports

762 tai 282

Eurosport

Kesä täynnä huippu-urheilua
Eurosportilla nähdään kesällä tuttuun tapaan kattavasti urheilua. Yhtenä kesän kohokohtana on Puolassa 16.-30.6. pelattava alle 21-vuotiaiden jalkapallon EM-turnaus. Alkulohkojen neljä parasta kohtaavat välierissä 27.6. ja välierien voittajat Krakovassa 30.6. pelattavassa EM-loppuottelussa. Eurosport näyttää turnauksen kattavasti kanavillaan suomeksi selotettuna.

FORMULA 1

Elisa Viihteestä koko F1-kausi!

C More Total ja C More Sport -paketeista näet koko F1-kauden 2017. C More näyttää kaiken: jokainen kisaviikonloppu sisältää yli 10 tuntia suoria lähetyksiä F1-sirkuksen ytimestä. Itse kisan lisäksi näet harjoitukset, aika-ajot, monipuoliset ennakkotunnelmat ja jälkihöyryt. Onko kauden mestari Kimi Räikkönen Ferrarilla, Valtteri Bottas Mercedeksellä vai joku muu?

Katso myös kännykällä ja tabletilla Elisa Viihde –sovelluksella

TILAA C MORE SPORT

Veikkausliiga

Kaikki Veikkausliigan ottelut Elisa Viihteessä

Elisa Viihteen Ruutu+ -ohjelmakirjaston kautta katsot kaikki Veikkausliigan ottelut. Ruutu+ Viihde & Urheilun tilaamalla voit siis seurata nouseeko HJK takaisin mestariksi vai juhliiko kauden päätteeksi taas yllättäjä.

TILAA Ruutu+ Viihde & Urheilu

Isoimmat futisliigat

Lähes loputon määrä huippufutista

Viasat Jalkapallo avaa ovet maailman futisstadioneille: Valioliiga, UEFA Champions League, Serie A, La Liga, Etelä-Amerikan MM-karsinnat... Viasatin futissisällöt on katsottavissa myös Elisa Viihde -sovelluksella.

TILAA VIASAT Jalkapallo

LIIGA

Elisa Viihde on Suomen kovimman kiekon koti

Kotimaisen kiekon seuraajan unelma: Ruutu+ Viihde ja Urheilu näyttää jokaisen Liiga-ottelun, joita voit katsoa myös helposti Elisa Viihde -sovelluksella kännykän tai tabletin kautta.

Ruutu pohjustaa kautta 2017-2018 näyttämällä suorana sekä harjoitusturnauksia että -otteluita. Raumalla pelattava legendaarinen Pitsiturnaus avaa pelit 4. elokuuta. Turnaus nähdään kokonaisuudessaan suorana Ruudussa. Ruudussa nähdään lisäksi ainakin Tampere Cupia (11.-12.8.), Imatran Bauer-turnausta (18.-19.8.) sekä valikoidusti irtopelejä.

Tilaa Ruutu+ Viihde & Urheilu

NHL ja KHL

Todellinen lämäripaketti

Viasat Jääkiekko -kanavapaketti ei jätä kiekon ystävää kylmäksi! Ohjelmistoon kuuluu kuningassarja NHL:n lisäksi myös KHL, jossa seurataan erityisesti suomalaisjoukkue Jokereita. Katso Elisa Viihde -sovelluksella missä vain, milloin vain.

TILAA VIASAT JÄÄKIEKKO

Elisa Viihde Urheilu

Suosituimmat urheilupaketit

Tutustu suosituimpiin kanavapaketteihin!