URHEILU

Elisa Viihteestä voit tilata Suomen laajimmat urheilupaketit, tai vain tiettyihin lajeihin keskittyvät erikoiskanavat. Ja meillä on myös urheilua, jota et muualta näe: Elisa Viihteen kuukausimaksuun kuuluu Eurosport 1 -kanava sekä Fanseat-paketti.

Tiesithän, että suurta osaa urheilusisällöistä voit myös katsoa kännykällä ja tabletilla Elisa Viihde –sovelluksella tai jälkilähetyksinä digiboksin Arkistosta?

Tilaa Elisa Viihde

Fanseat

Fanseat tarjoaa neljän kanavan voimin kotimaista ja eurooppalaista urheilua.
Ohjelmistoon kuuluu muun muassa UEFA:n MM-karsintaa, Korisliigaa, Mestistä, Lentopallon Mestaruusliigaa ja Salibandyliigaa. Eurooppalaisista palloilusarjoista painotetaan suomalaisten maajoukkuepelaajien otteita: mukana on huippufutista Ruotsista, Tanskasta, Hollannista ja Belgiasta sekä Euroopan kovatasoisinta koripalloa Espanjasta ja uudesta Mestarien liigasta.

Tutustu tarjontaan

Eurosport

Talvikausi on alkamassa
Eurosportilla nähdään tuttuun tapaan kattavasti urheilua myös talvella. Alppihiihdon, mäkihypyn, maastohiihdon, ampumahiihdon ja freestylehiihdon lisäksi luvassa on muun muassa snookeria maailman huipulta.

Elisa Viihteeseen sisältyvät urheilukanavat

Fanseat-kanavat

Fanseat #1 kanavapaikka 841 tai 361

Fanseat #2 kanavapaikka 842 tai 362

Fanseat #3 kanavapaikka 843 tai 363

Fanseat #4 kanavapaikka 844 tai 364

Eurosport-kanavat

Eurosport 1 kanavapaikka 525 tai 45

FORMULA 1

Elisa Viihteestä koko F1-kausi!

MTV Total ja MTV Total Sport -paketeista näet koko F1-kauden 2017. Talvella luvassa on myös dokumentteja aikamme huippukuskeista sekä koosteita mielenkiintoisimmista formula-kausista.

Katso myös Elisa Viihde -sovelluksella.

Tilaa MTV Total Sport

NHL ja KHL

Todellinen lämäripaketti

Viasat Jääkiekko -kanavapaketti ei jätä kiekon ystävää kylmäksi! Ohjelmistoon kuuluu kuningassarja NHL:n lisäksi myös KHL, jossa seurataan erityisesti suomalaisjoukkue Jokereita. Katso Elisa Viihde -sovelluksella missä vain, milloin vain.

TILAA VIASAT JÄÄKIEKKO

LIIGA

Elisa Viihde on Suomen kovimman kiekon koti

Kotimaisen kiekon seuraajan unelma: Ruutu+ Viihde ja Urheilu näyttää jokaisen Liiga-ottelun, joita voit katsoa myös helposti Elisa Viihde -sovelluksella kännykän tai tabletin kautta.

Tilaa Ruutu+ Viihde & Urheilu

Isoimmat futisliigat

Lähes loputon määrä huippufutista

Viasat Jalkapallo avaa ovet maailman futisstadioneille: Valioliiga, UEFA Champions League, Serie A, La Liga, Etelä-Amerikan MM-karsinnat... Viasatin futissisällöt on katsottavissa myös Elisa Viihde -sovelluksella.

TILAA VIASAT Jalkapallo

UEFA Europa League

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut Elisa Viihteessä

Elisa Viihteen Ruutu+ -ohjelmakirjaston kautta katsot kaikki UEFA Europe Leaguen ottelut. Ruutu+ Viihde & Urheilun tilaamalla voit siis seurata vaikka Zlatanin ja Manchester Unitedin Euroopan-valloitusta.

TILAA Ruutu+ Viihde & Urheilu

Suosituimmat urheilupaketit

Tutustu suosituimpiin kanavapaketteihin!