URHEILU

Elisa Viihteestä voit tilata Suomen laajimmat urheilupaketit, tai vain tiettyihin lajeihin keskittyvät erikoiskanavat. Ja Elisa Viihteen omilta urheilukanavilta katsot urheilua, jota et muualta näe. Tämän lisäksi Elisa Viihteen kuukausimaksuun sisältyy kansainväliseen huippu-urheiluun keskittyvä Eurosport 1.

Tiesithän, että suurta osaa urheilusisällöistä voit myös katsoa kännykällä ja tabletilla Elisa Viihde –sovelluksella tai jälkilähetyksinä digiboksin Arkistosta?

Tilaa Elisa Viihde

Elisa Viihde Sport

Elisa Viihteen omat urheilukanavat tarjoavat kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe, kuten jalkapallon MM-karsintaa, Korisliigaa, Mestistä, Salibandyliigaa ja lentopallon Mestaruusliigaa. Eurooppalaisten palloilusarjojen painotukset ovat suomalaisten otteissa: mukana on huippufutista Ruotsista, Tanskasta, Hollannista ja Belgiasta sekä koripalloa Espanjasta ja Mestarien liigasta.

TILAA ELISA VIIHDE SPORT

Elisa Viihteen urheilukanavien kanavapaikkoja

Elisa Viihde Sport

Kanavapaikat 841-848 tai 361-368

Viasat

Kanavapaikat 733-748 ja 821-828 tai 253-268 ja 341-348

Eurosport

Eurosport 1: kanavapaikka 525 tai 45 Eurosport 2: kanavapaikka 590 tai 280

MTV Total Sport

Kanavapaikat 700-703 ja 851-856 tai 223-225 ja 371-376

Ruutu

Kanavapaikat 801-808 tai 331-338

Fight Sports

Kanavapaikka 762 tai 282

Eurosport

Talvikausi jatkuu
Eurosportilla nähdään tuttuun tapaan kattavasti urheilua myös talvella. Alppihiihdon, mäkihypyn, maastohiihdon, ampumahiihdon ja freestylehiihdon lisäksi luvassa on muun muassa snookeria maailman huipulta.

FORMULA 1

Elisa Viihteestä koko F1-kausi!

MTV Total ja MTV Total Sport -paketeista näet koko F1-kauden 2017. Talvella luvassa on myös dokumentteja aikamme huippukuskeista sekä koosteita mielenkiintoisimmista formula-kausista.

Katso myös Elisa Viihde -sovelluksella.

TILAA MTV TOTAL SPORT

NHL ja KHL

Todellinen lämäripaketti

Viasat Jääkiekko -kanavapaketti ei jätä kiekon ystävää kylmäksi! Ohjelmistoon kuuluu kuningassarja NHL:n lisäksi myös KHL, jossa seurataan erityisesti suomalaisjoukkue Jokereita. Katso Elisa Viihde -sovelluksella missä vain, milloin vain.

TILAA VIASAT JÄÄKIEKKO

LIIGA

Elisa Viihde on Suomen kovimman kiekon koti

Kotimaisen kiekon seuraajan unelma: Ruutu+ Viihde ja Urheilu näyttää jokaisen Liiga-ottelun, joita voit katsoa myös helposti Elisa Viihde -sovelluksella kännykän tai tabletin kautta.

Tilaa Ruutu+ Viihde & Urheilu

Isoimmat futisliigat

Lähes loputon määrä huippufutista

Viasat Jalkapallo avaa ovet maailman futisstadioneille: Valioliiga, UEFA Champions League, Serie A, La Liga, Etelä-Amerikan MM-karsinnat... Viasatin futissisällöt on katsottavissa myös Elisa Viihde -sovelluksella.

TILAA VIASAT Jalkapallo

UEFA Europa League

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut Elisa Viihteessä

Elisa Viihteen Ruutu+ -ohjelmakirjaston kautta katsot kaikki UEFA Europe Leaguen ottelut. Ruutu+ Viihde & Urheilun tilaamalla voit siis seurata vaikka Zlatanin ja Manchester Unitedin Euroopan-valloitusta.

TILAA Ruutu+ Viihde & Urheilu

Suosituimmat urheilupaketit

Tutustu suosituimpiin kanavapaketteihin!